AKTUELLT

Kalender


Min berättelse kommer under våren 2019 att finnas på biblioteken i alla kommuner i Norrbotten. Fler tider för framträdanden och utställningar kommer publiceras här inom kort. Mer information om projektet Min berättelse finns på Bibblo.se/min-berättelse.
 

Prenumerera på vår nyhetsbrev

Vi använder MailerLite som vår marknadsföringsplattform. Genom att klicka nedan erkänner du att dina uppgifter kommer att överföras till MailerLite för behandling i enlighet med deras integritetspolicy och användarvillkor.

Dina personuppgifter (e-postadress, IP-adress, datum och plats av prenumeration) kommer endast användas för att hålla dig uppdaterad om aktuella arrangemang och aktiviteter.

SOCIALA MEDIER

Nytt på Instagram 

8

Den sista Min berättelse-utställningen kan ses på Arjeplogs bibliotek för två veckor till! Personalen han skapat en mysig vilohörna där man kan läsa och lyssna på berättelser om kulturarv. Den digitala utställningen på bibblo.se/min-berättelse finns kvar året ut. #minberättelse #bibliotekeninorrbotten #arjeplog #kulturarv #minoritetsspråk #samiska #finska #meänkieli #norrbottensförfattare #norrbottenslitteratur