AKTUELLT

Kalender


Min berättelse kommer under våren 2019 att finnas på biblioteken i alla kommuner i Norrbotten. Fler tider för framträdanden och utställningar kommer publiceras här inom kort. Mer information om projektet Min berättelse finns på Bibblo.se/min-berättelse.
 

Prenumerera på vår nyhetsbrev

Vi använder MailerLite som vår marknadsföringsplattform. Genom att klicka nedan erkänner du att dina uppgifter kommer att överföras till MailerLite för behandling i enlighet med deras integritetspolicy och användarvillkor.

Dina personuppgifter (e-postadress, IP-adress, datum och plats av prenumeration) kommer endast användas för att hålla dig uppdaterad om aktuella arrangemang och aktiviteter.

SOCIALA MEDIER

Nytt på Instagram 

35

Vilka är dina favoritord och uttryck? Vad betyder kulturarv och språk för dig? Berätta - så skapar vi ett levande kulturarv tillsammans. Kolla Bibblo.se/min-berättelse för mer information. #minberättelse #berättande #språk #litteratur #kulturarv #kulturarvet #sápmi #samiska #finska #meänkieli #nationellaminoriteter #minoritet #norrbotten #bibliotekeninorrbotten